Почетна » Директор водовода у Гроцкој у радном времену састао се са Симом

Директор водовода у Гроцкој у радном времену састао се са Симом

од admin
0 коментар
bali vs sim

 Шта је био повод састанка, који се иначе одржао у време радног времена директора водовода на истом месту где је Симоновић ухапшен 25. јануара 2019. године као осумњичени да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Јовановића, није познато.

bali vs sim

Иначе, према информацијама које стижу од наших извора из реда СНС-а, Симоновић претходних дана свим својим познаницима и функционерима прича како ће суђење које се води за „паљење куће новинару Јовановићу“ бити ослобађајуће по њега јер ће сведоци на наредним рочиштима мењати своје исказе. Због тога ће, како наводе наши извори, Симоновић ппоново бити главни и преузети и весло СНС-а у Гроцкој.

Ко је Борко Бали?

71277131 438732400325046 5399680605912825856 n

Крајем априла 2018. године, за новог директора „ЈП Водовод и канализација Гроцка“ постављен је Борко Бали једна од „десних рука“ сада већ бившег председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића против кога је подигнута оптужница за паљење куће нашег новинара Јовановића. Бали је пре што је постао директор водовода у Гроцкој био директор комуналних предузећа у Гроцкој, тачније „Еко Гроцке“ и „Грочанског комуналца“ који је пропао. Борко Бали, иначе, није са подручја општине Гроцка, а оно што се зна о њему, пре руковођења комуналним предузећима у Гроцкој, јесте да је обављао послове као помоћник генералног директора за набавке и стоваришне послове у Железницама Србије за време Драгољуба Симоновића.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар