Почетна » САОПШТЕЊЕ ЗА ФУДБАЛСКУ ЈАВНОСТ НАВИЈАЧКЕ ГРУПЕ “КАЛУЂЕРИ 1999” И ГРАЂАНА КАЛУЂЕРИЦЕ

САОПШТЕЊЕ ЗА ФУДБАЛСКУ ЈАВНОСТ НАВИЈАЧКЕ ГРУПЕ “КАЛУЂЕРИ 1999” И ГРАЂАНА КАЛУЂЕРИЦЕ

од admin
0 коментар

Фудбалски клуб Калуђерица постоји без мало 50 година, и у својој историји носила је име Партизан а од скорије време носи име Калуђерица,бележила је скромне резултате као и неке успехе на локалном нивоу.
Трудећи се да издигнемо овај клуб из најнижег ранга, пошло нам је за руком прошле сезоне када смо убедљиво освојили прво место у Општинској лиги Гроцка, и без пораза и било какве мрље на терену и ван њега доказали да смо заслузено ту где јесмо данас.

Овај успех смо остварили захваљујући искључиво радом на терену, као и труду наших играча и управе.Никакву помоћ нисмо имали од локалне самоуправе и општине,чак шта више неки су се трудили да нам на све могуће начине отежају како функционисање клуба тако и омаловаже наш труд и поштено освојене бодове одузму на незаконит начин.Све то је иза нас.

Оно на шта желимо да скренемо пажњу јесте да иако смо заслужено освојили прво место, нико од општинских људи и челника Фудбалског савеза Гроцке се није удостојио да нам уручи пехар за освојено прво место нити да нам спортски честита, што је пракса у свим лигама сваке сезоне да пред почетак нове сезоне клубу који освоји прво место буде уручен пехар на првој утакмици коју игра као домаћин у наредној сезони.

На самоме крају желимо да истакнемо да нама тај пехар ништа и не значи већ само би хтели да будемо једнаки међу свима који се такмиче и промовишу фудбал.
Много важнији и нама битнији пехар уручили смо ми навијачи и пријатељи клуба на последњој утакмици прошле сезоне пред препуним трибинама.

У нади да ће неко из фудбалске јавности обратити пажњу на наше саопштење и потрудити се да правила и аршини буду исти за све. Желимо свима пуно успеха на зеленом тепиху!

Можда ти се свиди

Оставите коментар