Почетна » После реконструисања улице у Калуђерици, „бадњак“ у рупи

После реконструисања улице у Калуђерици, „бадњак“ у рупи

од admin
0 коментар

Са победом против короне и никада већим буџетом са баш том представком асфалтираних и посутих улица у историји Гроцке, ушли су грочански напредњаци у предизборну трку. И заиста, у историји ГО Гроцке, никада више нису ни добили гласова, додуше са историјским минимумом излазности (око 43 посто).

Тако смо пред изборе 2020. године, поред „многобројних“ асфалтираних улица имали и више саопштења поводом улице Жељка Миливојевића у Калуђерици. Фотографије представника грочанских власти, односно функционера СНС-а преплавиле су информативну страницу ГО Гроцка.

  1. маја 2020. године, испред инфо службе ГО Гроцка јавност је обавештена да је започета реконструкција улице Жељка Миливојевића У Калуђерици.

-У Калуђерици је започета друга фаза реконструкције улице Жељка Миливојевића, деоница од раскрснице са улицом 22. децембра према насељу Кленак у дужини од 500 метара. Радови подразумевају санацију носеће подлоге коловоза као и реконструкцију целе коловозне површине.
Чланови општинског већа, са сарадницима данас су обишли улицу и са станарима улице и радницима решавали текуће проблеме настале током саме реконструкције и разматрали могућности израде тротоара у овој улици целом дужином, наведено је тада испред ГО Гроцка са приложеним фотографијама.

 

Затим је уследило ново саопштење 6. Јуна 2020. Године, где је јавност у Гроцкој обавештена да се очекују завршни радови.

-Путари ЈП „Београд пут“ су данас поставили носећи слој асфалта у улици Жељка Миливојевића у Калуђерици.
Следи нивелација шахтова а затом постављање завршног слоја које је предвиђено за уторак, наведено је из инфо служе ГО Гроцка са приложеним фотографијама такође координатора СНС-а.

Након нешто мало више од месец дана након забршених локалних избора у Гроцкој, на друштвеним мрежама појавио се снимак ове реконструисане улице у Калуђерици. Према снимку који је постао виралан на друштвеним мрежама, у улици Жељка Миливојевића у Калуђерици је настала рупа коју су због своје безбедности грађани обележели тако што су грану од дрвета поставили на њу, како не би дошло до незгоде. „Бадњак у рупи … Калуђерица“ је снимак који је данас објављен на друштвеној мрежи, на страници „Бора коњ“ а у којем се приказује како се реконструишу улице у Србији уопште.

Да је снимак аутентичан, односно да је заиста пропао асфалт у недавно реконструисаној улици Жељка Миливојевића потврђено је за Жиг инфо, међутим обавештења на страници на којој је ова реконструкција више пута приказана зарад промоције, јавност неће пронаћи податак да је дошло до тежег оштећења, као ни до информације да ли ће исто бити санирано.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар