Почетна » Симоновић изградњом школе у Лештанима, остварио жељу мештанима

Симоновић изградњом школе у Лештанима, остварио жељу мештанима

од admin
0 коментар
dszvanican25

 „После пет стотина дана, сјајног рада и уложених скоро шест милиона евра, имамо нову и најмодернију школу, која је резултат сарадње Републике и Града. Школу може да похађа 1.440 ђака, односно 720 у једној смени уколико је настава одељенска, као што сада ресорно министарство тражи, а уколико је кабинетска око хиљаду ђака. У Лештанима имамо око 1.300 деце узраста од седам до 15 година, што значи да ће ова школа бити пуна“, рекао је тада Весић.

Упоредо са отварањем реконструисане Основне школе у Лештанима, бивши председник ГО Гроцка и члан Српске напредне странке којем се суди за паљење куће новинару Милану Јовановићу, Драгољуб Симоновић на званичном Фејсбук налогу почео је да дели објаве везане за ову реконструкцију.

Наиме, Драгољуб Симоновић је на свом Фејсбук профилу делио статусе из времена док је он био председник ГО Гроцка, указујући да је он започео са реконструкцијом Основне школе у Лештанима.

У низу објава, на једној од подељених фотографија Славка Гака, Градског секретара за образовање и дечју заштиту, Симоновић је поставио коментар:
„Остварио сам жељу наших мештана Лештана и околине иако је било много сумњи у реализацији овог пројекта“.

dszvanican25

Верни пратиоци Драгољуба Симоновића, ословљавали су га са „председниче наш“ и захваљивали су му у коментарима на његовом труду за бољу општину Гроцка.

На насловној слици званичног профила Драгољуба Симоновића постављена је слика Александра Вучића из времена избора за град Београд.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар