Почетна » Шеф напредњака у Гроцкој: Сви смо ми уплетени у неке незаконите радње (ВИДЕО)

Шеф напредњака у Гроцкој: Сви смо ми уплетени у неке незаконите радње (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

На самом почетку емитовања кратких снимака са једног од састанка на којем су били координатори СНС-а у Гроцкој, Стефан Дилберовић, Миленко Буквић, Милан Марковић и Ђорђе Јевтић, сазнали смо да у овој локалној самоуправи кадрира Симоновић. (ВИШЕ –ОВДЕ)

Затим смо чули бахатост координатора који износе да су они ти који имају моћ и који се за све питају. Такође, чули смо и да све што Жиг инфо напише, све је до детаља тачно. Једино се не зна, као ни данас, ко „одаје“ информације Жиг инфу. (ВИШЕ- ОВДЕ)

Након изношења у јавност два снимка, према сазнањима Жиг инфа, шеф напредњака у Гроцкој, Миленко Буквић рекао је да нема више шта да се чује на снимку, као и да је оно најгоре што се могло чути, прошло. Тако се Буквић, заједно са Дилберовићем, према нашим сазнањима, правдао по згради општине у току јучерашњег дана.

Да ли је најгоре прошло, као што кажу ова два координатора, или није, нека одлуче читаоци.

Данас објављујемо снимак на којем Миленко Буквић, садашњи шеф одборничке групе СНС-а у Гроцкој и директор предузећа „Еко Гроцка“, наводи да су сви координатори уплетени у незаконите радње.

Буквић је признао да су незаконите радње везане за предузеће „Еко Гроцка“, као и да највећу одговорност има Стефан Дилберовић као потписник уговора. Ипак, према речима Буквића, изгледа, таква биографија је одлична јер ће баш неко од њих четворо „корумпираних“ бити председник ГО Гроцка. Ако ништа друго, наводи Буквић, они (координатори) ће бити прва четири човека у општини Гроцка.

Због оваквог признања, да има правне државе,  полиција и тужилаштво би покренули истражне радње,  с обзиром да признање стиже од шефа представника највеће странке у Србији. Али, пошто правне државе нема, од четири координатора из тог времена, тројица су ушла у власт у Гроцкој и заиста о свему одлучују, а из дана у дан, уз помоћ председника Драгана Пантелића, напредују у каријери.

Послушајте снимак:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар