Почетна » Заклопача: СНС функционер асфалтирао двориште, а затим и улицу рођаки

Заклопача: СНС функционер асфалтирао двориште, а затим и улицу рођаки

од admin
0 коментар
zak2

 

Да се радило о приватној парцели Михајловића, показали су и подаци са са сајта „Гео Србија“.

Након ових сазнања, шеф напредњака у Гроцкој, Миленко Буквић, је за Жиг инфо изјавио да се у Заклопачи све урадило у складу са Законом.

-Срђан је члан савета месне заједнице Заклопача, један од чланова савета и члан Српске напредне странке. Оно што је мени познато је да се све ради у складу са Законом, значи да се све улице проверавају гледају да ли су парцелисане или нису, да се стављају  тендери, да после када путарска предузећа која добију на тендеру асфалтирају те улице. За конкретну улицу моја сазнања су да је та улица спроведена и да је направљен пут, али чим прође Нова година обавезујем се да одмах прибавим документацију и да вам је доставим да ставимо тачку на то, изјавио је Миленко Буквић у интервјуу за Жиг инфо крајем децембра 2019. године.

Међутим, до данас, Миленко Буквић није доставио доказ за своју тврдњу да је у Заклопачи све асфалтирано по Закону, односно да није асфалтирана приватна парцела Срђана Михајловића из Заклопаче.

Након две године од спорног догађаја, асфалтирана је, према саопштењу Инфо службе ГО Гроцка и улица Гробљанска у Заклопачи. На објављеним фотографијама, може се видети управо Михајловић са садашњим већником Стефаном Дилберовићем. 

 

Како на објављеним фотографијама из Инфо службе ГО Гроцка нема оних које показују докле је асфалтирана наведена улица, ми смо данас обишли исту. Веровали или не, асфалтирана „Гробљанска“ улица у Заклопачи води ка приватном дворишту и то ка рођаки функционера СНС-а, а до гробља се и даље мора атарским путем.

viber image 2021 10 21 17 44 45 128

viber image 2021 10 21 17 44 50 316

viber image 2021 10 21 18 58 57 250

 

Када је обилазио насеље Умчари, заменик градоначелника Горан Весић је изјавио, између осталога, да асфалтирање улица са мањим бројем домаћинстава нису приоритет, већ оне које имају више становништва. У Заклопачи, изгледа, довољно је да сте рођака функционеру напредњака и асфалт ће стићи до вашег домаћинства.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар