Почетна » Ови напредњаци „падају“ ускоро у Гроцкој

Ови напредњаци „падају“ ускоро у Гроцкој

од admin
0 коментар
DUGME DONIRAJ LINK

Све одлуке у  у СНС Гроцка доноси нови повереник Александар Јокић, који је у будућем периоду, према информацијама Жиг инфа, припремио смене више чланова, високих функционера. Наиме, према информацијама Жиг инфа, данас је одржан састанак СНС Гроцка на којем је одлучено да ће бити смењен шеф одборничке групе Миленко Буквић, затим већници Стефан Дилберовић, Владо Радовановић и Милан Марковић и други. Коначна одлука се очекује у понедељак. Претходних дана подељени су откази непожељнима, односно онима за које нови повереник сматра да штете странци. Ипак, за сада на списку за „одстрел“ неће се наћи још неки кључни играчи из претходног периода, као што је „посинак“председника Гроцке, Александар Рајковић.

Постоји могућност, према речима наших извора, да Миленко Буквић више неће бити ни директор предузећа „Еко Гроцка“. Према истим сазнањима, постоји могућност да се на овом списку нађу и поједини коалициони партнери са листе СНС-а, па чак и социјалисти.

Атмосфера у грочанском табору претходних дана је напета. Мук с времена на време пресецају уздаси неверице.

DUGME DONIRAJ LINK

Да ли је овај потез напредњака у Гроцкој дошао прекасно, показаће наредни избори. Становништво ГО Гроцка разочарано је нагомиланим проблемима, а опозиционе странке добијају све више присталица из ове локалне самоуправе. Чини се да „тумор“ није на време уочен, те је сада метастазирао и оболелој Општини спаса нема. Напредњаци су у додатном проблему јер немају ни одборнике које би заменили постојећим, с обзиром да су већ дошли до краја листе за замену. На чело секретара странке довели су Јасмину Мандић, дојучерашњег највернијег човека бившег председника ГО Гроцка, Драгољуба Симоновића. Према речима наших извора, разматра се да Мирољуб Радојевић Трале буде шеф одборничке групе СНС-а у Гроцкој. Уколико он буде изабран, грочански одбор напредњака у Скупштини ГО Гроцка, имаће за предводника основца који је био омиљени фотограф бившег председника ГО Гроцка, првостепено осуђеног за паљење куће новинара нашег портала.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар