Почетна » B.A.S.T.A info САОПШТЕЊЕ: Због плата подржавамо Дубравку!

B.A.S.T.A info САОПШТЕЊЕ: Због плата подржавамо Дубравку!

од admin
0 коментар

Потпредседница Нове Србије Дубравка Филиповска напустила је странку због, како је навела, неслагања са политиком председника НС-а Велимира Илића.

С друге стране, Горан Пекарски, бивши председник СГО Гроцка који је и председник ГРО Нове Србије, изјавио је за „Политику“ да апсолутно подржава председника Вељу Илића као и да су његове изјаве тачне.

Редакција B.A.S.T.A info ће у сваком погледу подржати Дубравку Филиповски, јер је тотално неморално данас напуштати премијера у овако тешким условима рада, када је сваки динар важан.

– Нисмо веровали својим ушима када смо чули да је Горан Пекарски, наш финансијер прешао из позиције у опозицију! Па чекајте, шта ће бити сада са нашим платама, а таман смо имали редовна примања сада када смо почели напредно да послујемо. Просто је неопростиво то што се сукобио са премијером, изјавио је Академико главни и одговорни уредник B.A.S.T.A info.

Целокупна редакција B.A.S.T.A info је одлучила у знак протеста да читавих пет минута не пише ништа. Међутим, у другом минуту протеста, контактирани смо од стране руских плаћеника, који су обећали да ће нам наднокнадити изгубљено. Тако да ћемо и даље радити истим темпом а против Горана Пекарског ћемо поднети тужбу због дуговања за заостале плате.

СПАСИБА ТОВАРИШЋИ!

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар