Почетна » B.A.S.T.A info сазнаје: Школу у Гроцкој преузеле демократе

B.A.S.T.A info сазнаје: Школу у Гроцкој преузеле демократе

од admin
0 коментар

 Наиме, директорка ове установе која је дугогодишњи члан демократа, успела је да провуче да се у реконструкцији фасаде школе користи жута боја која је симбол демократа. Подршку за то имаће и од актуелног председника ГО Гроцка, који је већ наредио на вибер групама свим напредњацима да бране директорку како знају и умеју, јер Вучић не сме да сазна за њихов договор.

– Мој дугогодишњи план је коначно спроведен у дело. Ја док сам била у демократама, преко бившег председника Симоновића сам успела да постанем директорка. Маштала сам да будем диреторка школе која ће бити офарбана у жуто! У боје моје омиљене Демократске странке. Имам ту срећу што сам у добрим односима са садашњим председником ГО Гроцка, те је он, „као“, дао својим напредњацима наредбу да бране коментарисањем то што је Жиг инфо „провалио“ о чему се ради. Мени смешни, напредњаци учествују у победи демократа. А ја ћутим и чекам да ми Гоца (Узелац) напише неко писмено саопштење. Хах, да ли сте видели како сам упоредила и запослене са „Лазом“? Живела демократија и жути зидови, изјавила је ексклузивно за B.A.S.T.A info директорка ОШ „Илија Гарашанин“ из Гроцке.

B.A.S.T.A info још сазнаје и да ће директорка ове школе ускоро делити уџбенике на које ће бити доминантна жута боја. Своје деловање правдаће да је таква одлука донета на савету родитеља. Такође, у току је тајни састанак директорке и председника о преласку у Демократску странку.

 

Ернесто де ла Серна

*Налазите се на сатиричној рубрици 

Можда ти се свиди

Оставите коментар