Почетна » ЕКСКЛУЗИВНО B.A.S.T.A info сазнаје шта је господин Чаробњак без воза тражио на локалном путу у Башти!

ЕКСКЛУЗИВНО B.A.S.T.A info сазнаје шта је господин Чаробњак без воза тражио на локалном путу у Башти!

од admin
0 коментар

Како B.A.S.T.A info ексклузивно сазнаје, господин Чаробњак без воза је данас обишао деоницу изградње пута на југу Баште због тартуфа!

С обзиром да је септембар близу, када бели тартуфи имају најбољу сезону, господин Чаробњак без воза је данас обишао заправо обишао парцеле поред тог локалног пута, како би покренуо фабрику тартуфа!

-Занте како је.. Ко једном проба тартуф, увек једе тартуф! Ви знате да ме медији само клевећу а они заправо не знају како је тешко оставити ту посластицу! Када сам остао без воза, остао сам и без тартуфа, сира од јарца и многих других посластица. А видите ову земљу овде, видите.. Ово је нешто што може да да и те тартуфе а и јарце, одговорио је зачуђен нашим сазнањима, господин Чаробњак.

Председник ГО Башта, Чаробњаков мали, рекао је да је ово свакако велики  помак, с обзиром да деценијама ништа није урађено, пре свега због мањка воље појединих предходних политичара да нешто ураде за нашу општину.

– Трудићемо се да у складу са могућностима свих грађана наше општине,  обезбедимо нама што боље услове за  живот,што подразумева проходне и безбедне саобраћајнице. Јер не могу се ти тартуфи транспортовати са онаквим путем! Мислим да је ГО Башта направила прави корак и господину Чаробњаку изашла у сусрет да реализује ову феноменалну идеју, истакао је Чаробњаков мали за B.A.S.T.A info.

 

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three × three =