Почетна » Председник општине Башта Чаробњаков Мали: „Случај Храстић за наук“

Председник општине Башта Чаробњаков Мали: „Случај Храстић за наук“

од admin
0 коментар

– Данас сам добио писану и неопозиву оставку директора ЈКП „Баштенски комуналац“ због објављивања недоличне фотографије. Оставку сам прихватио и упутићу је Скупштини градске општине Башта на прихватање.

Случај г. Храстић треба да буде наук свим општинским функционерима какво понашање је недопустиво у јавности. Ми смо власт која је спремна да промени сваког функционера који се не понаша долично или нема резултате рада па чак и мене или моју заменицу. Познато вам је да је у току судски спор у коме се оспорава моја диплома средње градјевинске сколе као и да су у току истразне радње Министарства образовања у вези дипломе средње школе Дипломиране Фризерке. Ако се утврди истина ја и моја заменица смо спремни да исто поднесемо оставке и преузмемо одговорност на другим функцијама. По томе се разликујемо од претходника – каже Чаробњаков Мали, председник градске општине Башта.

Уколико вест (чланак) садржи нетачне наводе, вређа неког – молимо Вас да нас о томе ОДМАХ обавестите како би уклонили спорни садржај.

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eleven + 17 =