Почетна » СЕДНЦА РЕПУБЛИКЕ БАШТЕ Ево зашто баштенци немају воду на плус 60

СЕДНЦА РЕПУБЛИКЕ БАШТЕ Ево зашто баштенци немају воду на плус 60

од admin
0 коментар

Пре два дана, на отвореном испред ГО Башта одржана је седница републичког нивоа, сазнаје B.A.S.T.A info.
Међу присутнима, осим високих званичника и министара републичке Баште, присуствовали су председник ГО Башта Чаробњаков мали, као и директор ЈП „Кап по кап“ Рашљић.

-Морам, с поносом, да вам изјавим да је ГО Башта међу првима и за сада јединима ушла у пројекат „Преживљавање без воде на плус 60“. Знате, ако су могли наши републички органи да издрже двоминутну седницу испред ГО Башта, сматрамо да и наши баштенци могу да издрже још дуже. Као што сви знате, ситуација у ГО Башта је изузетно тешка у протекле три годинe. Наше предузеће АД СНС је огромно и једноставно нисмо могли да пронађемо више финансија, те смо се одлучили за овај корак. Више у детаљима ће вам изнети директор Рашљић, изјавио је на конференији за новинаре председник ГО Башта, Чаробњаков мали.

Успешна продаја ПУ воде

Директор Рашљић је изјавио да ће овај експеримент прво осетити грађани југа Баште.
-Одлучили смо се да наш бренд ПУ ВОДА извозимо на остела тржишта. Први контигент смо извезли у Нову Варош и показало се да вода и није тако лошег квалитета и да је била доста тражена. У овој земљи сви морамо да штедимо, као што је нагласио премијер, и ова одлука о извозу впде ће нам донети само профит. Неки медији су објавили да се у Новој Вароши потровало 50 људи због водр. Замолио бих ових путем да не клевећу, јер то није тачан податак. Бар то није због ПУ ВОДА. Јер, молим вас, југ Баште деценијама, док сам ја на челу ЈП „Кап по кап“ пију ту воду и ништа им не фали! Навићиће се грађани ВАроши а и остали на наш бренд ПУ ВОДА. А што се тиче да моје предузеће не снабдева цистерном за пиће југ Баште, то је још једна у низу манипулација појединих медија. Па молим лепо, сви знају да моје предузеће има само једну цистерну а она је ангжована више пута дневно за заливање оних силних брестова поред ДУнава. МИ сада ускоро имамо одржавање баштенских свечаности, па шта да помисле људи који дођу и виде осушене брестове? А након више дана на плус 60 и без воде, наши људи са југа Баште ће се препознавати и надалеко чути међу сом оном масом која буде дошла. За њих ћемо обезбедити ваучере у виду „5 минута купања у Дунав, са надзором локалног аласа“, затим „ДУнав за понети у флашицама од по 05, 1 и 5 литара, изјавио је директор Рашљић.

Након одржане седнице и конференције за штампу, присутни су отшли на купање у оближњу оазу.

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар

15 + 5 =