Почетна » У ОБИЛАСКУ РАДОВА ЧАРОБЊАК БЕЗ ВОЗА Изузетна ми је част и задовољство да будем почасни грађанин поносне, радикалске, овај напредне и часне Баште

У ОБИЛАСКУ РАДОВА ЧАРОБЊАК БЕЗ ВОЗА Изузетна ми је част и задовољство да будем почасни грађанин поносне, радикалске, овај напредне и часне Баште

од admin
0 коментар

Заклопача, 29. јун 2015. године – Чаробњак Без Воза разговарао је данас са грађанима Заклопаче и представницима општине Башта коју је предводио Чаробњаков Мали.

Чаробњак Без Воза се захвалио на указаној части и поверењу које му је указало руководство СГО Башта предложивши га за почасног грађанина. „Изузетна ми је част и задовољство да будем почасни грађанин поносне, радикалне овај напредне Баште“ рекао је Чаробњак Без Воза додавши да ће наставити са завршним радовима на Викендици бр 2. а функцију Спец, саветника председника општине ће искориститит на добробити себе и својих укућана!

Градоначелник Баште Чаробњаков Мали ја истакао задовољство поводом проглашења Чаробњака Без Воза за почасног грађанина и додао да је тај предлог донет једногласно, уз сагласност СГО Башта.
„Нама је веома важна сарадња са Србијом и Ваша политика сарадње и разумевања је значајно допринела превазилажењу разлика у мишљењима, које још увек постоје“ нагласио је Чаробњаков Мали.

Предсеник општине Баште позвао је Чаробњака Без Воза да присуствује свечаном отварању радова на регионалном путу у Заклопачи-Врчин(пружни прелаз).

Како је планирано у протоколу КЗМ, по обраћању спонтаним гласчима у локалној кафани уз пригодну закуску биће уручена Повеља почасног грађанина и уговор о делу .

 

Ернесто де ла Серна

Можда ти се свиди

Оставите коментар

20 − fourteen =