Почетна » Светски дан деце оболеле од рака

Светски дан деце оболеле од рака

од admin
0 коментар

16.ог фебруара дивни људи из АНИП-а Смедерево, ОКУД-а „Јерина“, певачке етно групе „Деца неба“ и КУД-а „Србија 011“ организују хуманитарни концерт са намером да малишанима оболелим од рака обезбеде боље услове лечења. Они су за Вас припремили сјајан програм који можете погледати у Центру за културу Смедерево 16.фебруара у 19х. Штанд Националног удружења родитеља деце оболеле од рака ће бити постављен у холу Центра већ од 18х тако да можете доћи и раније како бисте се информисали о раду Удружења.

Дођите да заједно учинимо сјајну ствар за наше малишане, да им пошаљемо сву љубав и подршку и покажемо им да нису сами у својој борби!

Ове године боримо се заједно за нову Родитељску кућу у Београду, као највећем дијагностичком и терапијском центру педијатријске онкологије у Србији, са истовремено највећим бројем деце која долазе на лечење.

С обзиром да су често у питању породице из мањих средина, које нису у могућности да у Београду обезбеде смештај, неопходно је омогућити простор у ком они могу да бораве за време лечења. Нажалост, сведоци смо све већег броја деце којима је ова подршка потребна, а наши тренутни капацитети нису довољни.

Овим путем позивамо Вас да нам се придружите 15. и 16. фебруара и својим присуством учествујете у борби свих нас за оне којима је наша подршка неопходна. Све оне које то не буду у могућности, позивамо да се прикључе кампањи ’И ја се борим’ и донирају средства путем слања СМС поруке на број 1150 (свака порука износи 100 динара).

Кликом на банер испод, можете посетити сајт НУРДОР-а

 

Слањем СМС на број 1150 помажете

Унапређење квалитета лечења деце из целе

Србије о којима свакодневно бринемо.

Цена је 100 динара и важи за све мреже.

ИЗВОР:nurdor.org

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар