Почетна » „1 од 5 милиона“ поручио ОЕБС-у: Време је истекло, ваше мисије нису потребне

„1 од 5 милиона“ поручио ОЕБС-у: Време је истекло, ваше мисије нису потребне

од admin
0 коментар

 

„Поштовани представници ОЕБС-а – власти су имале рок до 1. септембра да испуне 42 препоруке и шест закључака стручног тима ‘1 од 5 милиона’ као минималне услове за фер и слободне изборе. Време је истекло и ваше изборне мисије нам нису потребне. Време да увидите све незаконитости, неправилности и прогоне током изборне атмосфере која у Србији траје од избора до избора истекло је још 2012. године“, наведено је у саопштењу.

Та организација је навела да је „улазница на њихову журку“ био папир са 42 препоруке, а да је ОЕБС „закаснио на почетак“ због чега су затворена врата за преговоре и за изборе.

„Постављамо питање, колико још кућа треба да буде запаљено? Колико још људи треба да погине током пуцњаве на већ запаљену кућу? Колико још новинара треба да буде живо спаљено? Колико још опозиционих политичара убијено? Колико још глава треба да буде разбијено? Колико још ухапшених студената и ученика? Колико још металних шипки које чекају студенте у мраку? Колико хиљада људи још треба да трпи мобинг на радном месту? Колико још људи треба да добије отказ и премештај на мање плаћено место? Колико још фантома треба да руши, а колики део града треба да буде срушен?“, упитала је та организација.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар