Почетна » ТРАВЕСТИТУ КОЈИ СЕ ОБУКАО У НАРОДНУ НОШЊУ НА ГЕЈ ПАРАДИ ПРЕТЕ СМРЋУ! Склонио се ван Београда да спаси живу главу!

ТРАВЕСТИТУ КОЈИ СЕ ОБУКАО У НАРОДНУ НОШЊУ НА ГЕЈ ПАРАДИ ПРЕТЕ СМРЋУ! Склонио се ван Београда да спаси живу главу!

од admin
0 коментар

Коментари су такође сурови

Живимо у земљи у којој је мишљење већ 30 година да мрзимо, хајде да направимо компромис, па да наредних 30 волимо“, рекла је кума Прајда Сузана Трнинић на осмој Паради поноса која је одржана јуче у Београду.

Ово обраћање чули су многи, али га очигледно нису разумели.

О чему се ради?

Алеx Електра, прошлогодишња краљица Прајда, најавила је овогодишњу краљицу, Диту вон Билл, која је својом одевном комбинацијом – српском народном ношњом – послала важну поруку свима.

– Љубав је оно што је традиционална вредност, а не насиље и мржња – то желим да поручим мојим аутфитом. Јако сам поносна на вас и на себе – рекла је Дита.

Она је привукла велику пажњу како аутфитом, тако и плесом који је извела око шипке.

Не само што је привукла пажњу као трансексуална особа која се шминка, већ су је на друштвеним мрежама, у јавности, на улици, супермаркетима разапели као Христа.

Због чега?

 

 

А било је и оваквих коментара.

– Све су постали дрскији, арогантнији, јер им је дозвољено..је*ите се са ким хоћете, али у 4 зида… ово је накарадно и уврнуто… људи ово није понос!!! – твирнуо је други.

– То је болест, врло озбиљна.

– Ова „снајка“ у јелеку требала је у свом перформансу помусти краву, па да је ова ишиба репом када га нису шибали када је требало. Није до дијагнозе него до људске глупости.

– Нешто ми се казује да ће да фасују батине, чим шорави зглајзне.

Епилог?

Како сазнајемо, Дита вон Билл примила је року од 24 сата озбиљне претње смрћу, па се због своје безбедности и безбедности својих ближњих склонила из Београда на неко време док се страсти не стишају.

Ilustracija Espreso.rs

Јелена Чабовић  Еспресо

Можда ти се свиди

Оставите коментар