Почетна » А НАРОДУ СЕКУ СТРУЈУ (ФОТО) Још једна старлета дошла у ЕПС!

А НАРОДУ СЕКУ СТРУЈУ (ФОТО) Још једна старлета дошла у ЕПС!

од admin
0 коментар

Aнђела Танасковић (27) из Надзорног одбора овог јавног предузећа хвали се на друштвеним мрежама голишавим фотографијама.

Ако имате око 175 центиметара, атрактивног сте изгледа, провокативно се облачите и имате груди „петицу“, не гине вам посао у „Електродистрибуцији Србије“! Јавно предузеће ЕПС, на чијем је челу Александар Обрадовић, збринуло је још једну београдску старлету, а реч је о Анђели Танасковић (27).

Како незванично сазнајемо у ЕПС, поменута дама ради код њих већ две године, тачније секретарица је Бранка Ковачевића, некадашњег ректора Београдског универзитета, који је сада у Надзорном одбору овог ЈП. Он ју је, наиме, и довео.

Танасковићкин профил на Фејсбуку пун је провокативних фотографија: у оскудном купаћем костиму, на броду с пријатељицама, у ноћном изласку у кратким, деколтираним хаљиницама и вртоглавим штиклама, са обавезно напућеним уснама. Као и много пута досад кад је било речи о старлетама које су на државним јаслама, поставља се питање шта ју је за ово место препоручило, али и да ли је примерено да се запослени у ЈП фотографишу на тај начин. Исто тако, она је на друштвеним мрежама написала „Имам само три прохтева: да једем, спавам и трошим паре“.

– Анђела Танасковић дошла је у ЕПС преко Бранка Ковачевића, који је у Надзорном одбору. Он ју је пре две године довео за своју секретарицу – кажу незванично у ЕПС.

Душан Јањић, политички аналитичар, каже да има нешто што је очигледно исто овим сада годинама и деведесетим.

– Очигледна повезаност политике и криминала и пожељност спонзоруша. У Србији је попуцало то нешто што се зове јавни морал – каже Јањић и додаје:
– Нема кодекса облачења ни понашања. Не можете да стављате такве слике на Фејсбук ако радите у Влади или неком јавном предузећу. То значи да премијер треба да погледа да ли Влада има кодекс понашања, ако је застарео, да га промени, ако нема, да га уради. И тај кодекс онда да важи за све запослене у управи и ЈП.

Из ЕПС нам нису одговорили на питања до закључења броја, а без одговора остали смо и од Александра Обрадовића, директора ЈП и Анђеле Танасковић.
Тако то иде, све Обрадовићеве лепотице

Лепотица бр. 1
„ГРАНДОВА“ БАЛЕРИНА ДРАГАНА МИЛОШЕВИЋ

Јавност је била шокирана и кад је у ЕПС, право с подијума „Звезда Гранда“, ушла балерина Драгана Милошевић. Након што је била асистенткиња Саше Поповића у овој емисији, она је постављена за асистента директора ЕПС. Претходно је волонтирала у информативној служби СНС.

Лепотица бр. 2
ЋЕРКА ХАШКОГ ОПТУЖЕНИКА ТАМАРА ПЕТРОВИЋ

Како је Курир писао, ЕПС крије радну биографију и пословне квалификације Тамаре Петровић, ћерке хашког оптуженика Властимира Ђорђевића, а која је недавно постављена за шефа Обрадовићевог кабинета, као и радно искуство новопостављене водеће саветнице Сање Радоњић, која важи за Обрадовићеву дугогодишњу другарицу.

Лепотица бр. 3
ЋЕРКА НАРКО-ДИЛЕРА МИЛИЦА ЗАФИРОВИЋ

У септембру 2014. године посао је добила и Милица Зафировић, ћерка ни мање – ни више него Драгослава Космајца, ког је премијер Александар Вучић означио као највећег нарко-боса. Милица је запослена на месту самосталног сарадника за финансијску контролу у Сектору за економско-финансијске послове.

 

Сања Ђурић, Курир

Можда ти се свиди

Оставите коментар