Почетна » За време наступа Дечје филхармоније у „Сава центру“ лопови покрали децу

За време наступа Дечје филхармоније у „Сава центру“ лопови покрали децу

од admin
0 коментар

 

Он је обелоданио да се исто десило и на последњем концерту одржаном у оквиру фестивала „Радост Европе“, када су покрадена и деца из иностранства.

Јовановић је указао да је у недељу увече из џепова, новчаника и ранаца деце отет новац, „неком која стотина динара од џепарца, другима по неколико хиљада од карата за превоз који им је надокнађен“.

„Најпотреснији је траг на душама те деце, њихова запрепашћеност, збуњеност, неверица у очима. Њима је синоћ украден део срца, бића, чистоте. Нисам могао да спавам протекле ноћи. Нажалост, не због радости због фантастичног концерта, већ од силне туге и људске повређености, нагласио је он.

 

Јовановић сматра да је неопходно да се синхронизованом акцијом обезбеђења и руководства Сава центра деци надокнади свака пара, како би им се вратило поверење у људскост.

Морамо показати деци да смо достојни њихове младости и унутрашње лепоте, не смемо зажмурити над нечијом небригом, немаром и могућношћу да процес васпитавања младих буде подвргнут руглу на овакав начин, поручио је он.

ФоНет/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар