Почетна » Ако сте се питали где нам је младост, ево је – далеко одавде, сложна и СРЕЋНА

Ако сте се питали где нам је младост, ево је – далеко одавде, сложна и СРЕЋНА

од admin
0 коментар

Ако сте се питали где нам је младост из Србије и региона, ево је – далеко одавде, сложна и срећна. Још једна слика која је постала вирална доказ је да је пуно младих који су напустили Србију, али и земље нашег региона и живот наставили „негде тамо“.

„(ФОТО) СКАНДАЛОЗНО! Босанци, Црногорци, Хрвати и Срби синоћ ушли у кафић у Берлину тј. економисти, математичари, физичари, социолози, лекари, лијечници, маркетери, психолози, фармацеути, информатичари, статистичари и НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ ШТА СЕ ДЕСИЛО! Сели су на пиће, дружили се и смејали! Наравученије: није битно где сте рођени и да ли и у ког бога верујете, већ да ли сте говнар/шупак или човек!“, наводи се у посту објављеном на Фејсубук групи „Немачки кутак“.

Група окупља младе људе који су се из ових крајева преселили у Немачку, где студирају или раде.

 

Коментари подршке украшени комплиментима и топлим поздравима само су се низали.

„Па наравно, док ми сви заједно из бивше Југе гледамо ко је ко. ви омладина сте у таквом заостатку за осталим светским светом у свему због усијаних глава зато се борите свом својом снагом да и ви будете део паметног и школованог света. Игноришите веру и усијане главе и не дозволите да манипулишу вама“, један је од коментара.

Ј. А.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар