Почетна » АНА (20) НЕСТАЛА У БЕОГРАДУ ТОКОМ ПОЛА НОЋИ: Породица забринута – Има бебу код куће, никада је не би оставила саму

АНА (20) НЕСТАЛА У БЕОГРАДУ ТОКОМ ПОЛА НОЋИ: Породица забринута – Има бебу код куће, никада је не би оставила саму

од Други Пишу
0 коментар

АНА Петровић (20) из Зрењанина нестала је у Београду у ноћи између четвртка и петка око два сата после поноћи и тада јој се губи сваки траг.

Како је њена сестра од ујака објаснила у разговору за „Блиц“, Ана живи већ четири године у Калуђерици, њен нестанак је пријављен полицији, а нико не зна шта је имала на себи у тренутку нестанка, али знају да је са собом понела розе ранац.

Саговорница је објаснила да се ово никада раније није дешавало и да Ана код куће има малу бебу коју никада не би оставила саму.

– Јако нам је све ово чудно, има малу бебу за коју је везана. Она ју је сама подигла, баш нам је чудно да ју је тек тако оставила и отишла – наставила је.

Како каже, Анин телефон је од момента када је нестала био угашен све време, али су приметили да је био упаљен на пар секунди око 6 сати ујутру.

Уколико неко има било какве информације у вези са нестанком Ане Петровић, можете се јавити у најближу полицијску станицу или на број: 060/62103-98.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Новости онлине

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар