Почетна » Бахати Карађорђевић тужи државу, Вучић му поручио прво да плате дуг за струју

Бахати Карађорђевић тужи државу, Вучић му поручио прво да плате дуг за струју

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић поручио је данас принцу Александру Карађорђевићу, поводом његове најаве да ће тужити државу, да најпре плати струју.

Одговарајући на новинарско питање како коментарише најаву престолонаследника Александра Карађорђевића да ће тужити државу Србији и тражити поврат имовине, премијер Александар Вучић је рекао:

“Ти, геније, први плати стују коју дугујеш, па онда да разговарамо. Прво плати 44 милиона које дугујеш ЕДБ-у и 44 милиона које дугујеш ЕПС-у, па онда можемо да разговарамо.”

Поставља се питање због чега их држава још увек није угасила, док обичне грађане гаси због дуга од 5.000 динара?

Према његовим речима, држава је дала објекат Карађорђевићима на коришћење, а тај објекат пропада, јер се не одржава, и плаћала је све, па је ред да и престолонаследник плати струју.

– Платите струју, па кукајте на државу, подвукао је Вучић и приметио да “сви желе, воле и хоће да нападну државу, када им падне на памет, уз кукњаву и жалопојке, што је “национални спорт у Србији”.

– Не можемо да дођемо у Калиновац и кажемо сељацима да дугују за струју а он дугује 70.000 евра, закључио је Вучић.

Престолонаследник тужи државу

Принц Александар Карађорђевић најавио је љуту правну борбу зарад повратка “незаконито одузете имовине” 1947. године његовој породици. Ако домаће правосуђе не буде ималои слуха за поврат Двокрског комплекса и друге имовине са подужег списка, принц је најавио и тужбу Европском суду за људска права у Стразбуру, пишу “Вечерње новости”.

Тањуг / Телепромптер.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five × five =