Почетна » Београђанки лажни оглас за проституцију УНИШТИО ЖИВОТ

Београђанки лажни оглас за проституцију УНИШТИО ЖИВОТ

од admin
0 коментар

Када је Јована Костић (23) хтела да развије бизнис онлајн куповине са пријатељицом са фејсбука, ни слутила није да ће се њихова сарадња претворити у осветољубиви окршај преко интернет огласа.

– Телефон је у шест ујутру почео да звони. Шокирала сам се. Звали су ме са непознатих бројева иза којих су се крили мушкарци који су нудили интимно дружење – прича за „Блиц“ Јована Костић (23), чији је број остављен у огласу за интимно дружење без њене дозволе.

Како каже, овај оглас поставила је на неколико портала извесна Сања А. из Сомбора као освету после препирке на Фејсбуку. Како прича ова млада мајка, све је почело тако што је преко извесне Сање А. желела да развије бизнис куповине и продаје путем интернета.

– Она, наводно, ради за једну познату козметичарску марку. Учланила сам се преко ње, оставила јој моје податке (адресу, број телефона), а она ми је рекла да ми је каталоге послала на кућну адресу. Међутим, никада нису стигли. Звала сам је, а она је говорила да сачекам и будем стрпљива – присећа се Јована.

Каже, убрзо затим Сања је почела да се свађа и шаље јој увредљиве поруке.

– Одједном је почела да се расправља. Чак ме је и блокирала на друштвеним мрежама. Сви ти њени поступци навели су ме на то да објавим на свом Фејсбук профилу да ме је преварила, како то не би урадила и другим женама. Одједном су почеле да се јављају остале жртве, а многе од њих је преварила и за новац – наводи Јована.

Како објашњава, свега неколико сати пошто је објавила статус да је преварена, већ у шест сати ујутру, мобилни телефон је кренуо непрекидно да звони.

– Не могу да дођем себи од шока. Телефон не престаје да звони. Удата сам и имам два мала сина, и таквим пословима се ни у најлуђим сновима не бих бавила. Зову ме и пишу ми разни непознати мушкарци, распитују се јесам ли за дружење, масажу. Прво ми се јавио мушкарац који је себе називао галантним господином, а одмах затим и многи други. Неки су нудили дружење, неки дописивање… Сања је утом објавила на свом Фејсбук профилу: „Која је следећа за оглашчиће“ и „Коме то звони телефон? Следећа“. Видела сам да је и остављала коментаре где је говорила да нисмо свесне како она може да набави наше бројеве телефона и да су све које кажу нешто лоше о њој следеће за огласе, али и да се полиције не боји – каже Јована.

Она додаје да страхује да Сања не искористи и њену адресу зарад освете.

– Поднела сам кривичну пријаву у Вишем јавном тужилаштву у Београду против ње. Међутим, плашим се да не пошаље некога у стан где живим са супругом и малом децом, јер она је и у једној од објава написала да има моју адресу и да се запитам ко ће доћи на врата. Она је спремна на све чим је тек тако у огласима објавила мој број телефона – у страху је Јована.

Власник портала: Јавило се још жена

Како наводи власник једног од портала где је споран оглас објављен, примио је неколико позива узнемирених жена које су тврдиле да је њихов број искоришћен без њихове дозволе.

– У питању су били огласи вулгарног садржаја, те сам их обрисао. У питању су бесплатни огласи које одобрава рачунар, не ја – рекао је он.

Бојана Богосав   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар