Почетна » БИЋЕ И ДО ПОЛА МЕТРА Снег не престаје, бићемо ПОТПУНО ЗАВЕЈАНИ до краја дана, толики снег НИСМО ВИДЕЛИ ГОДИНАМА

БИЋЕ И ДО ПОЛА МЕТРА Снег не престаје, бићемо ПОТПУНО ЗАВЕЈАНИ до краја дана, толики снег НИСМО ВИДЕЛИ ГОДИНАМА

од admin
0 коментар

У већем делу Србије до краја дана и у току ноћи очекује се формирање снежног покривача од 20 до 50 центиметара, док ће у Банату бити и виши.

Сутра ујутро и пре подне очекује се слабљење и престанак падавина.

Како се наводи у упозорењу објављеном на сајту Републичког хидрометеоролошког завода Србије, на северу, западу и југозападу Србије до краја дана и у току ноћи очекује се стварање снежног покривача укупне висине од 20 до 50 центиметара.

Očekuje se sneg visok od 20 do 50 centimetara, a negde i viši

У централним и источним крајевима Србије данас после подне и увече очекује се појачање падавина, а у току ноћи, сутра ујутро и пре подне стварање снежног покривача укупне висине од 20 до 40 центиметара.

У Тимочкој Крајини снег ће прећи у кишу и очекује се поледица, а сутра после подне престанак падавина.

На југу и југоистоку Србије до краја дана киша ће прећи у снег, а у току ноћи, сутра ујутро и пре подне стварање снежног покривача висине од 10 до 20 центиметара.

У Београду до краја дана и у току ноћи очекује се стварање снежног покривача укупне висине од 25 центименатара у нижим деловима, а до 40 центиметара у вишим деловима града.

Сутра ујутро и пре подне у престоници се очекује слабљење и престанак падавина.

Тањуг/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар