Почетна » Бизаран тренд младих Срба на Тик Току: Певају на гробљима, све за клик ВИДЕО

Бизаран тренд младих Срба на Тик Току: Певају на гробљима, све за клик ВИДЕО

од Други Пишу
0 коментар

На друштвеној мрежи Тик Ток увелико „влада“ бизаран тренд међу младима.

Млађа популација наше земље пронашла је бизаран начин да се забави: они на поменутој друштвеној мрежи објављују видео снимке на којима се понашају непримерено – и то на гробљима.

Сем непримерног понашања на самом гробљу, неки од Тик Токера снимају парцеле док шетају између њих, а онда пре пуштања, убацују веселе песме, попут „Хајмо сви руке горе“ Милоша Бојанића, где је највећи акценат на део песме „Хајмо на ноге, хајмо сви руке горе“, док је камера телефона уперена ка споменицима и хумкама.

 

@n_huskic Hajmo svi ruke gore 🙌 #hajmonanoge #fyp #groblje #fylpシ #viralvideo ♬ original sound – Music

Један снимак је посебно разбеснео гледаоце, а у питању је видео у којем група младих карикира разговоре са мртвиима који неки људи практикују током посете својим најмилијима.

На видеу који је објављен на Тик Току један од младића је пришао споменику и започео да лелече, да би његови пријатељи праснули у смех, све време снимајући бизарну сцену.

 

@daviddjuric051 #balkan ##groblje ♬ original sound – Najbolji mimovi na balkanu ❤️

Гробља су нажалост постала непресушан извор за шалу и прављење снимака и фотографија, такође и због самих споменика, будући да на некима стоје једнако бизарне поруке или елементи. Управо због тога, људи понекад не могу да одоле а да не направе снимак.

Ирена Дедакин    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар