Почетна » Бјелогрлић: Осветничка кампања због мог политичког става

Бјелогрлић: Осветничка кампања због мог политичког става

од admin
0 коментар

 

Прошао је баш као и Никола Којо, који је на насловницама таквих медија изашао због свог ангажовања око организације протеста „Један од пет милиона“ и активном учешћу у њима.
 
Иако се Бјелогрлић није активно укључио у протесте нити говорио на скуповима у српским градовима, он је 6. фебруара у Данасу на питање да прокоментарише изјаву Николе Која да ће, ако пропадну протести, отићи из земље, рекао:
 
„Верујем да ћемо се сви заједно изборити да до тога не дође. Ако не успемо, нека резервише још места у купеу.“
 
Ту изјаву су пренели многи интернет портали, па се јуче у једном таблоиду појавила сторија о том како је Бјелогрлић наводно преварио једног свог пријатеља.
 
– Довољно је било да изразим свој политички став „резервацијом места у Којином купеу“ па да крене осветничка кампања против мене. Признајем, очекивао сам! – изјавио је јуче за Данас Драган Бјелогрлић.
 
Међутим, како објашњава, није веровао да ће креатори ове кампање бити тако перфидни.
 
– Признајем и да нисам очекивао да средства којима се користе могу бити овако гнусна и бесрамна, па не могу ни да претпоставим шта ми се следеће спрема. Делимично задовољење сам нашао ван суда, оставком новинарке којој је срамни задатак додељен – каже Драган Бјелогрлић.
 
Наиме, новинарка која је писала овај текст обавестила је познатог глумца да је дала отказ због новинарског задатка који јој је поверен.
 

Можда ти се свиди

Оставите коментар