Почетна » Бог да нам чува ФОНТАНУ: Свештеници у Лесковцу освештали двориште болнице

Бог да нам чува ФОНТАНУ: Свештеници у Лесковцу освештали двориште болнице

од admin
0 коментар

Светена водица од јуче директно тече из нове фонтане у сређеном парку Опште болнице Лесковац јер су новопостављену фонтану освештали свештеници лесковачке православне цркве.

– Ми се данас заправо молимо за здравље свих болесника који бораве у овој здравственој установи – рекао је јуче свештеник Славиша Станојевић, преноси портал „Југмедиа“.

Церемонији освештавања, у присуству представника локалне самоуправе, новинара и запослених у градској болници, претходило је уређење дела дворишта око Дневне болнице Службе за психијатрију.

– Амбијеталним побољшањем простора дошло је до повећања функционалности и прикладности овог дела болничког круга – казао је градоначелник Лесковца Горан Цветановић и подсетио да су радови износили 1,2 милиона динара.

 

Овом приликом најављена је и реконструкција зграде Службе за инфектологију, преко Канцеларије за управљање јавним улагањима.

– Планирана је енергетска санација зграде, комплетна замена дотрајалих инсталација, сређивање тоалета и реконструкција крова – рекао је директор Опште болнице Небојша Димитријевић.

Предрачунска вредност ових радова је око 63 милиона динара.

Југмедиа.рс/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар