Почетна » БОГТЕ ДОКЛЕ ОВО ИДЕ Напалила се на Александра Вучића и мастурбирала (ВИДЕО)18+

БОГТЕ ДОКЛЕ ОВО ИДЕ Напалила се на Александра Вучића и мастурбирала (ВИДЕО)18+

од admin
0 коментар

На интернету се појавио видео под називом „Напалила сам се на Александра Вучића“.

Снимак почиње тако што је на монитору рачунара слика Александра Вучића, док у позадини се чује женски глас који упућује актуелном премијеру „вруће“речи:

-Тако желим да се скинеш и да стојиш испред мене да те видим голога.. Да стојиш испред мене… Да се љубимо… Да ми мазиш *ичкицу… Ја сам се напалила и молим те помози, су само је део реченица које је „напаљена клинка“ упутила премијеру Србије.

Затим се „камера“ помера са Александра Вучича и у 43. секунди се премешта на младо женско тело које започиње са маструрбацијом.

Фото: Принт скрин

-Тако желим да ми лижеш моје *исе… Ммм, да мазиш моју *ичкицу.. Тако те желим.. Желим сада да си ту поред мене и да ставиш своје прсте на влажну *ичкицу… Александре тако сам влажна… Тако желим да ми га ставиш у моју.. и да лижем твоја *аја.. наставља са „реченицама“ ова млада девојка док „убрзава“ са мастурбацијом.

Видео снимак траје тачно четири минута, а девојка која се задовољава све време замишља да је са Александром Вучићем. 15 секунди пред крај снимка, млада девојка завршава са „мастурбацијом“, показујући „влажну шаку“ и пита „желиш ли пробати“?..

Фото: Принт скрин

Међутим, након тога млада „узбуђена“ девојка позива све оне који желе да виде још њених секси прича да посете један еротски интернет портал!

Болест, оригиналност, или пак нешто друго, оставићемо вама на процену.

Видео 18+

Екипа Жиг Инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар