Почетна » Боранка (73) пријавила мужа за залостављање да би отишла на море, пало је помирење, али уз ЈЕДАН УСЛОВ

Боранка (73) пријавила мужа за залостављање да би отишла на море, пало је помирење, али уз ЈЕДАН УСЛОВ

од admin
0 коментар

Боранка Н. Б. (73) помирила се са својим супругом З. Б. (75), кога је претходно пријавила за насиље у породици, како би са другарицама из Удружења пензионера отишла на летовање у Грчку.

Како сазнајемо, пријава против пензионерке за лажно пријављивање није поднета, након што је њен адвокат истражним органима објаснио да се „забрана располагања сопственим приходима“, јер Н. Б. има своју пензију, „може третирати као злостављање“.

– Он је био одлучан да се разведе. Тада су се, међутим, у целу причу умешала деца и унуци овог брачног пара. Казали су З. Б, који је слабо покретан, да му је боље да се помири са супругом и да се не повлачи по судовима под старе дане, као и да после готово пола века заједничког живота није ред да се њихов брак тако оконча – наводи извор „Блица“.

З. Б. се, најпре, жестоко противио, након чега је почео да се нећка, а на крају је ипак пружио руку помирења својој супрузи.

„Никад нисмо трошили на себе“

– Н. Б. је супругу казала да је целог живота трпела. Рекла му је да је одувек желела да оде на море, али да није могла, јер су новац увек морали да издвајају на дуге ствари, од кућења до подизања и школовање деце, као и да никада нису потрошили на себе – додаје наш саговорник.

Успут, Н. Б. је ангажовала и верзираног адвоката који је истражним органима предочио да се свака забрана располагања сопственим приходима може третирати као злостављање. А, када је она повукла пријаву, као да је свима лакнуло.

– Након тога је и њен супруг, који је био чврсто немеран да се разведе, пристао да се помири са супругом, додаје наш саговорник: Додуше, и ту је опет он морао да попусти и прихвати још један услов, који је пред њега поставила супруга, која је изричито захтевала да следеће године заједно оду на море.

С. Г.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eight − five =