Почетна » Бувљак у Палати правде: Изнад судница гаћице, хаљине и тостери ВИДЕО

Бувљак у Палати правде: Изнад судница гаћице, хаљине и тостери ВИДЕО

од admin
0 коментар

 У згради унутар које се налази већина овдашњих судова, тужилаштва и други правосудни органи, у којој се одлучује о најтежим кривичним делима, о људским судбинама и кривици, ових дана изложене су – гаће.

Видео-снимак на ком се види асортиман забележио је адвокатски приправник Милош Бартош, сматрајући да је овакво понашање непримерено било којој институцији, а посебно Палати правде.

„Роба је изложена на деветом спрату, где се налази интерни кафић за запослене. Тај хол раније је био празан, а сада је претворен у бувљу пијацу. То је велика срамота, да се у истој згради одлучује о људским судбинама и продају тостери и хаљине. На овај начин долази до рушења било какве илузије о угледу и правди. Питање је да ли председник суда уопште зна било шта о овоме. У сваком случају ово је једна велика срамота јер у тој згради ипак седе и они људи који чувају част правосуђа“, рекао је за портал Нова.рс Бартош.

 

Појаснио нам је и да су му запослени рекли да је реч о синдикалној продаји што, разуме се, не умањује чињеницу да су у холу раширене гаће, хаљине, мајице, мали кућни апарати и остало.

Јована Алексић   Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар