Почетна » ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ИЖИВЉАВАЊУ МИЛЕ ПАВЛОВИЋ НАД СТУДЕНТИМА, А НА СЕДНИЦИ СЕНАТА НИ РЕЧИ! И даље ће их обарати на питању који бенд је свирао на Копаонику 1980. када је био велики земљотрес!

ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ИЖИВЉАВАЊУ МИЛЕ ПАВЛОВИЋ НАД СТУДЕНТИМА, А НА СЕДНИЦИ СЕНАТА НИ РЕЧИ! И даље ће их обарати на питању који бенд је свирао на Копаонику 1980. када је био велики земљотрес!

од admin
0 коментар

Упркос медијској буци која се претходне седмице подигла у јавности после писања о проф. др Мили Павловић са Географског факултета у Београду, код које је готово немогуће положити испит, на седници Сената Универзитета у Београду (УБ) ниједан професор није проговорио ни реч о овом случају.

У прошлој испитној години само 11 одсто студената који студирају по старом програму успело је да положи испит код ове професорке.

Иако је Председништво Студентског парламента УБ још у суботу затражило хитан састанак у Ректорату како би се решио деценијски проблем, а у медијима га најавио и Дејан Филиповић, декан Географског факултета, он јуче није одржан, без обзира на то што се београдски универзитетски врх окупио на једном месту, пише Политика.

Студенткиња В. Ј. из Београда, која од 2008. године покушава да положи поменуте испите, „из главе” нам је издекламовала одговоре на само нека чувена питања проф. Павловић. Све зна – колико је коња, говеда, свиња и оваца уништено у току Другог светског рата, колико је у Југославији било засађено хектара јечма, сунцокрета, хмеља и црвене паприке у 1995. години, који бенд је свирао на Копаонику када је био велики земљотрес на тој планини 1980, колико је туриста посетило Црну Гору 1939. године…

курир.рс/Политика

Можда ти се свиди

Оставите коментар

four − 3 =