Почетна » ЦРНОГОРКА ЗАПАЛИЛА ТВИТЕР Тражи слатког момчића да јој ГЛУМИ ДЕЧКА на свадби у Београду, ево колико ПЛАЋА и шта додатно ТРАЖИ

ЦРНОГОРКА ЗАПАЛИЛА ТВИТЕР Тражи слатког момчића да јој ГЛУМИ ДЕЧКА на свадби у Београду, ево колико ПЛАЋА и шта додатно ТРАЖИ

од admin
0 коментар

Несвакидашњи оглас на Твитеру изазвао је буру коментара, а посебно мушких корисника. Наиме једна Црногорка је на свом налогу објавила оглас у ком тражи „слатког момчића који би глумио њеног дечка у посебној прилици“.

– Изнајмила бих слатког момчића за суботу, 25. август, 17 сати, Београд, да ми глуми дечка код сестре на свадби, јер ко ће родбину слушат. Заинтересовани ДМ – написала је корисница.

Само неколико минута касније почели су да се ређају урнебесни коментари.

– Глумио бих дечка али не могу да глумим да сам сладак – био је искрен један од корисника.

И док су се једни распитивали о локацији свадбе, други су жалили због мањка времена.

– Е, бих био савршен, али тек првог долазим – пожалио се други.

У међувремену, јављале су се и девојке из комшилука:

– Ако остане вишак, шаљи у Словенију – написала је Тамара М.

Појединости око ангажмана заинтересовале су многе.

– Кол’ко плаћаш, да ли мора да игра возић на моји су другови и да ли у опис посла улази и ношење кад се напијеш? – написао је он, док је други додао да чека да му се пошаље формулар.

Убрзо је стигао и одговор младе Црногорке која каже да није обавезно играти возић, али да очекује изношење из сале као гратис услугу. Платиће, каже, десет евра по сату.

Ј. А.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар