Почетна » „Дете ми је било само у стану док су обијали“: Извршитељка Весна Марковић без најаве избацила породицу Рамадани, иако суд још није рекао своје

„Дете ми је било само у стану док су обијали“: Извршитељка Весна Марковић без најаве избацила породицу Рамадани, иако суд још није рекао своје

од Други Пишу
0 коментар

Јавна извршитељка Весна Марковић јуче је без икакве најаве избацила породицу Рамадани из стана, на адреси Булевар краља Александра 432. Дан након што је њена породица остала без крова над главом, Севдија Рамадани каже да се осећа лоше.

„Једва стојим.. толико сам исцрпљина психички. Јако се лоше осећам“, истиче Севдија.

Како каже, извршитељка и полиција су у стан упали у тренутку када јој је дете било само у стану.

„Упали су, дете је било само. Под стресом је, будио се ноћас, није могао да спава“, наводи Севдија Рамадани.

Како каже, извршитељка је без икакве најаве иселила породицу, пише Н1.

„Ово што су они урадили… нико ме није обавестио да ће доћи јуче. Ја сам кренула на посао, дете је било само. Они су обили стан, дете ме је звало у међувремену „мама, мама, обијају стан, дошли су извршитељу“. Ја сам му рекла да се сакрије у собу и да не паничи, он каже „мама, и даље обијају“, истиче Севдија Рамадани.

Када је дошла у стан, наводи Севдија, затекла је гомилу полицајаца и људи у цивилу.

„Извршитељка на то није имала право због тога што није имала закључак о том поступку“, казала је Севдија Рамадани.

Рамадани је истакла да се извршење дешава упркос томе што Виши суд у Београду још увек није донео коначну одлуку о власништву стана.

Организација „Здружена акција кров над главом“ огласила се о овом догађају на својој Фејсбук страници, напомињући да је извршитељка Марковић предузела акцију упркос томе што „породица овде живи легално већ неколико деценија и упркос томе што је суд заказао рочиште за 14. децембар у којем ће се одредити власништво над станом“.

Foto: FoNet/Marko Dragoslavić

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар