Почетна Друштво Добри људи, успели смо: Дирљива победничка порука родитеља малог Вукана

Добри људи, успели смо: Дирљива победничка порука родитеља малог Вукана

од Други Пишу
0 коментар

Не постоји тренутно реч која може исказати задовољство и срећу коју тренутно имамо. Волели бисмо када бисмо могли све да вас од срца загрлимо. Хвала вам за све што сте урадили за Вукана, за нас, дирљиве су речи којима су се родитељи малог Вукана Стоиљковића, за чије лечење у Будимпешти је данас сакупљен новац.

„Драги наши добри људи, УСПЕЛИ СМО“, не могу Стојијлковићи да сакрију радост у објави на Инстаграму. Њихову поруку вам преносимо у целости.

Хвала за све организоване базаре, скупове, представе, журке, све догађаје који су били у целој нашој земљи али и шире. Хвала за сваку донацију, сваки послати смс, било какав вид подршке.

Хвала за помоћ коју сте нам пружили из Републике Српске, сваки позив, дељење, базар. За све што сте урадили, шта сте до сада радили, хвала вам.

Хвала фондацији Буди хуман на прилици и подршци. Свим запосленима који су свакога дана улагали много труда, времена и зноја за сваки динар који је прошао током акције; што су увек били ту за нас.

Хвала свим телевизијама, новинама, порталима, радио станицама на свакој објави, подели, апелу, прилогу. Ви сте држали континуитет и помогли нам да дођемо до више људи који су нам помогли. Хвала вам.

Хвала клиници Бетесда на прилици коју је пружила Вукану. Термин који ће много значити јер је време главни непријатељ, донео нам је још већу наду да ће Вукан извући максимум из лечења. Хвала и свим другим људима у Мађарској који су нам помагали од самог почетка завршавајући нам тамо све да би било спремно за наш долазак.

На крају, хвала породици и пријатељима, нашем тиму @даивуканпобедисма који су даноноћно радили пуном паром, пратили, организовали, делили, трудили се и изгурали ову акцију до краја. Ви сте носили највећи терет на леђима и највеће заслуге припадају вама. Хвала вам.

Хвала вам за све.

Воле вас ваши Стоиљковићи.

 

Вуканова победа

Само дан пред заказани термин за пријем у болницу у Будимпшети, Вукану је недостајало још око 100.000 евра, али су грађани одговорили на апеле и новац је прикупљен.

Од пре два месеца, од када се сазнало да и деветомесечни Вукан Стоиљковић болује од спиналне мишићне атрофије најтежег типа и да је за његово лечење потребно 2,5 милиона евра, помогли су многи хумани људи.

Захваљујући њима, Вукан је кренуо у скоро последњем тренутку за Будимпешту, како би примио најскупљи лек на свету и победио спиналну мишићну атрофију.

За данас му је заказан пријем у болници у Будимпешти.

Бојана Миловановић   Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар