Почетна » „ДОБРО САМ ЖИВУ ГЛАВУ ИЗВУКАО“ Гинеколога крвнички тукао муж пацијенткиње, а онда се придружила и ТРУДНИЦА!

„ДОБРО САМ ЖИВУ ГЛАВУ ИЗВУКАО“ Гинеколога крвнички тукао муж пацијенткиње, а онда се придружила и ТРУДНИЦА!

од admin
0 коментар

Бобан Васиљевић претукао је гинеколога из ГАК „Народни фронт“ Томислава Пауновића јер је његову трудну супругу отпустио на њен захтев.

– У шоку сам. Никада у животу нисам доживео тако нешто. Псовао ме је, гушио и ударао песницама. Модрице по лицу су ми видљиве и, када вратим филм, добро да сам живу главу извукао – присећа се др Томислав Пауновић.

Како објашњава, све је почело у уторак када је трудница, којој је остало још недељу дана до порођаја, затражила да на лични захтев изађе из болнице. Лекари су је отпустили, јер немају механизме да некога на силу задржавају у болници.

– Улетео је у лекарску собу и почео да галами вичући зашто су му жену избацили из болнице. Урлао је на сав глас да ћемо ми бити криви ако скочи са моста. Никоме није било јасно о чему прича – објашњава др Пауновић.

Након расправе, Васиљевић је отишао из болнице. После пола сата вратио се са супругом. Дежурну екипу лекара позвали су да сиђу у амбуланту како би прегледали жену. По уласку у амбуланту Васиљевић је с леђа напао др Пауновића.

Зграбио га је за врат и оборио на под. Рвали су се, али је доктор задобио неколико удараца песницом у главу. Васиљевић ради као приватно обезбеђење и у униформи је дошао у породилиште. Када је оборио доктора на под, значком му је чак направио велике посекотине по лицу и врату.

Оптужила доктора да ју је „натерао да се убије“

Porodilište

– У неком тренутку и његова трудна жена је скочила на мене и ударала ме – присећа се др Пауновић.

Настао је прави хаос, сестре и докторке су уплашено дозивале помоћ. И обезбеђење болнице није успело да савлада мужа. У помоћ су притекли и мужеви других пацијенткиња. Сва срећа па је полиција стигла брзо и тек тада је Васиљевић савладан.

Само против Васиљевића је поднета кривична пријава због насилничког понашања.

Према сазнањима „Блица“, Васиљевићева супруга, која болује од депресије, пребачена је након инцидента у Клинику за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“. Она болује од депресије након што је пре годину дана имала побачај, а у ординацији је оптужила доктора да ју је „натерао да се убије“.

Патроле око болница

Полицијске патроле биће стално присутне у здравственим установама од четвртка, 18. фебруара, како би се на тај начин зауставио талас насиља којима су здравствени радници изложени у последње време. То је договорено у директној комуникацији министра здравља др Златибора Лончара и министра унутрашњих послова др Небојше Стефановића.

С. Тодоровић , Т. М. С.    блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар