Почетна » ДОКАЗ ДА СУ БОГАТАШИ ЈАЧИ ОД ДРЖАВЕ: За деценију су од САВСКОГ НАСИПА направили свој ПРИВАТНИ РАЈ У КОЈИ НИКО ДРУГИ НЕ СМЕ ДА КРОЧИ!

ДОКАЗ ДА СУ БОГАТАШИ ЈАЧИ ОД ДРЖАВЕ: За деценију су од САВСКОГ НАСИПА направили свој ПРИВАТНИ РАЈ У КОЈИ НИКО ДРУГИ НЕ СМЕ ДА КРОЧИ!

од admin
0 коментар

Са богатим и бахатим власницима викендица дошли су и њихови бесни џипови, а за бициклисте и пешаке ово је постала забрањена зона

Прича о бахатој нелегалној градњи на Савском насипу прича је о пропадању Србије.
Групица богатих, привилегованих, са „везама“ и „комбинацијама“ почела је пре више од деценију пројекат уништавања насипа који штити Нови Београд од поплава, тако што су, без икакве грађевинске или било које друге дозволе, почели да зидају.

Ницале су луксузне викендице. Једна, па друга, па трећа, па десет, па 20, па 50…

Са њима су дошли и бесни џипови, којима ови, очигледно бахати идиоти, дивљају по бициклистичкој стази која иде уз насип.

Стази са које су бициклисти готово протерани, као и пешаци, и свако ко је некад уживао у нетакнутој природи овог дела Београда.

Уместо тога, свако ко данас шета или вози уз насип, под условом да избегне налете бесних џипова са затамњеним стаклима, може да „ужива“ у погледу на телохранитеље ових џукела који вас мргодно гледају, јер ви гледате у правцу газдине куће. Ако гледате превише нападно, можете и батине да фасујете…

С времена на време, неког од ових „угледних грађана“ који су овде сазидали дворце, покраденим парама грађана, стигне метак неког другог „угледног грађанина“, па коров зарасте око неке импресивне грађевине.

Али не брините, ускоро се ту нацрта други „батица“, са својим горилама, курвама, џиповима…

А ево како је текао успон овог олоша, и пад поштених грађана Србије, гледано из сателита:

 

 

(espreso.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 + 8 =