Почетна » ДРАМА НА ПЕДИЈАТРИЈИ Лопов улетео у панчевачку болницу, ДИВЉАЧКИ ГУРНУО СЕСТРУ НИЗ СТЕПЕНИЦЕ

ДРАМА НА ПЕДИЈАТРИЈИ Лопов улетео у панчевачку болницу, ДИВЉАЧКИ ГУРНУО СЕСТРУ НИЗ СТЕПЕНИЦЕ

од admin
0 коментар

Права драма одиграла се у Општој болници у Панчеву када је лопов улетео у зграду педијатрије, попео се на спрат, ушао у сестринску собу и почео да претура по торбама тражећи, како се верује, новац и телефоне.

Све се одиграло раног јутра, 14. новембра. Када су га виделе, како сазнајемо у овој болници, медицинске сестре су покушале да га савладају, али се он није дао. Потом је једна од њих с приземља потрчала уз степенице да помогне својим колегиницама и не слутећи да ће после тога завршити на операционм столу.

Дивљачки је гурнуо

Лопов ју је дивљачки гурнуо, она је пала низ степенице, задобила озбиљан прелом руке, после чега је морала на операцију.

Bolnica u Pančevu

Како „Блиц“ сазнаје, медицинска сестра је сада добро, опоравља се на одељењу ортопедије.

Уплашена је од свега што се десило и не жели да прича за медије, а лопов је, како за „Блиц“ кажу у панчевачкој болници, одмах ухапшен и одређен му је притвор од 30 дана.

– Камере у згради су га снимиле, полиција га је идентификовала и ухапсила – почиње причу за „Блиц“ др Слободан Овука, директор Опште болнице у Панчеву, и наставља:

– Битно је да је колегиница добро и да очекујемо да буде пуштена на кућно лечење. Све се одиграло 14. новембра, ујутру, око 7,15 часова, на педијатрији, која је смештена у посебној згради, у кругу болнице. Тамо су стално отворена врата због родитеља који доводе своју децу – каже др Овука.

Према његовим речима, тај човек је ушао, попео се на спрат и покушао да у торбама нађе телефоне или новац.

Сестре покушале да га савладају

– У тренутку када су га сестре приметиле покушале су да га зауставе. Он је ову нашу колегиницу гурнуо низ степенице. Нико није могао да га савлада. Она је пала и поломила руку, после чега је морала да буде оперисана. Претрпела је велики страх. Ко би се надао да ће све то да се деси на послу и то ујутру, чим је почела смена – наводи директор болнице за „Блиц“.

Dr Slobodan Ovuka

Он још додаје су полицајци одмах изашли на лице места.

– Погледали су снимке с камера, успели да идентификују лопова и он је ухапшен и одређен му је притвор од 30 дана – каже др Овука.

Како наводи, и раније су имали сличне ситуације, али никад медицински радници нису били овако повређени.

– Наш круг болнице је велики, мало је људи у обезнеђењу и немогуће је да буду у сваком тренутку на сваком месту. Није вам све једно да доживите тако нешто. Обично у ургентну службу долазе пацијенти у алкохолисаном стању и под дејством наркотика, али полиција долази два, три пута дневно, што је једна врста превенције и порука тим мангупима који се баве таквим стварима – казао је др Овука за „Блиц“.

Радмила Бриза   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар