Почетна » Дражић: Константно сам мета јер говорим о злоупотребама власти

Дражић: Константно сам мета јер говорим о злоупотребама власти

од admin
0 коментар

 

Како је сам Дражић написао на Фејсбуку, дошло је до експлозије на два аутомобила која су у вези са њим, на две локације и то у периоду између 2.50 и 2.59 часова. Он је навео да се једна експлозија догодила испред породичне куће, а друга у Улици Вељка Влаховића. У пожарима су оштећена још три аутомобила. У Министарству унутрашњих послова су у петак пре подне рекли за агенцију Бета да немају информације о том инциденту.

Александар Дражић за Данас каже да је дао изјаву полицији о дешавањима и да су полицајци деловали спремно да истраже шта се дешава.

– Ово је прва екипа у МУП-у која ме је саслушала заинтересовано и стичем утисак да има воље да се истражи напад, много више него претходни напади на мене. Од 2014. године сам на мети напада, претњи, застрашивања, физички су насртали на мене у више наврата, истиче Дражић. На наше питање да ли има идеју ко би могао да стоји иза тога, Дражић каже да је очигледно да се ради о организованој групи, да су пратили његово кретање с обзиром на то да аутомобили нису у његовом власништву и налазили су се на две удаљене локације. Као главни разлог види то што је објавио пет књига о злоупотребама, корупцији и криминалу у Лазаревцу, што јавно критикује власт и води удружење грађана „За Лазаревац какав заслужујеш“.

– Ја сам константно мета. Нападали су ме физички, демолирали ми аутомобил, политичари су покушавали преко извршитеља да ми заплене имовину, али ја се не плашим за себе и нећу одустати од борбе за бољи Лазаревац, нећу престати да говорим о свим злоупотребама и махинацијама ове корумпиране власти и свим аферама за које знам. Једино се бојим за безбедност своје породице, истакао је Дражић. Он је рекао и да ће учествовати на протесту који грађани припремају у знак подршке за њега, и да се нада да овај случај неће остати незапажен.

Грађани Лазаревца су најавили протестни скуп синоћ у 19 часова, наводи удружење „Један од пет милиона“, које је саопштило да осуђује „насилне начине обрачунавања са неистомишљеницима“.

А. П.  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар