Почетна » „НУДИЛИ СУ МУШКАРЦИМА ПО 500 ЕВРА ДА ЛАЖУ ДА СУ БИЛИ СА МНОМ“ Марија Лукић о новим гадостима које преживљава током СУЂЕЊА ЈУТКИ

„НУДИЛИ СУ МУШКАРЦИМА ПО 500 ЕВРА ДА ЛАЖУ ДА СУ БИЛИ СА МНОМ“ Марија Лукић о новим гадостима које преживљава током СУЂЕЊА ЈУТКИ

од admin
0 коментар
 
Јуче је, заједно са још једном Јуткином жртвом, доживала брутално вређање испред суднице, његови „навијачи“ делили су монтиране, експлицитне фотографије за које су тврдили да је на њима управо она, а јуче је испливала и срамна преписка у којој, како тврди Марија, позивају људе да за новац „пусте причу“ да су били интимни са Маријом док су били малолетни и тако је дискредитују као особу.

Што се тиче дељених фотографија, Марија каже да оне нису њене

– Фотографије нису моје. Односно, у питању су фотомонтаже мојих фотографија, скинутих са друштвених мрежа. То су оне с посла, мора и различитих локација где сам била, које су исекли, направили од њих шта се њима допало и такве их делили испред суда у Брусу – рекла је за „Блиц“ жртва насилника, бившег председника општине Брус Милутина Јеличића Јутке, Марија Лукић након  рочишта и скандала испред зграде суда у Брусу.

Како је испричала, а што су видели и сви они који су били на суђењу, све време су испред суда и у суду били Јуткини „навијачи“, а неки од њих су и делили те фотографије.

– Али, није им било довољно што су делили те фотографије на којима сам као нага, како сам сазнала, неки људи јавили су се једном мушкарцу на Фејсбуку, нудећи му да за новац каже да је био интиман са мном док је био малолетан – испричала је Марија Лукић за „Блиц“.

Како је рекла, једна девојка јој јој се јавила преко те друштвене мреже и испричала јој да је и њен брат добио новчану понуду да каже да је био инитман са њом у тренутку док је био малолетан.

– Стварно не знам који су то људи – истакла је Марија, која је те поруке и проследила „Блицу“.

Како Лукићева објашњава, „особа“ која се помиње у преписци је заправо она, а сви ти људи којима је нуђен новац да лажно сведоче одбили су те „понуђаче“.

Лукићева је истакла и да Јуткини људи јуче нису делили само њене наге фотографије, већ и још једне жене – Д. В, која је, такође, оштећена, а појавила се данас као сведок у суду.

– Њу су вређали испред зграде, баш као и мене – описала је Марија тај скандал испред суднице.

„Викали су да сам курва, још се тресем“

Д. В. каже за „Блиц“ да су је Јуткине присталице викале најгоре увреде, од којих се и сада тресе.

– Викали су да сам прескочила терапију, да сам психички оболела, да сам курва. Верујте ми, не знам како сам издржала да будем тамо. Спремни су на све. Преплашена сам. Забринута сам за сопствену безбедност. Нисмо заштићени уопште. Преживљавамо из дана у дан тортуре. Директно или индиректно нам угрожавају право на живот. Скинули су и моје фотографије са Фејсбука и делили их у некој групи на тој друштвеној мрежи у којој су ме најбруталније вређали. Последње три недеље плашим се за свој живот и животе својих укућана. Размишљам да се иселим из Бруса – казала је видно узнемирена Д. В. за „Блиц“.

Подсетимо, присталице Јеличића испред суда у Брусу, без имало срама покушале су да дискредитују и омаловаже Марију Лукић и Д. В. делећи експлицитне фотографије окупљеном свету испред те зграде.

Следеће рочиште бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки за сексуално узнемиравање бивше секретарице Марије Лукић заказао је за 27. мај.

Радмила Бриза  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар