Почетна » Пројектил Војске Србије умало погодио село на Пештеру

Пројектил Војске Србије умало погодио село на Пештеру

од admin
0 коментар

 

Он се налазио у саставу посаде оклопног борбеног возила, када му је изненада позлило, саопштило је Министарство одбране.

На лицу места му је пружена хитна медицинска помоћ, а затим је хеликоптером Војске Србије транспортован до Здравственог центра „Студеница“ у Краљеву, где је покушана реанимација. И поред свих напора, лекари нису успели да спасу живот Стојковићу.

Поред овог случаја, током јучерашњег дана забележено је и пар залуталих пројектила у месту Буђево према тврдњама мештана који су јутрос обавестили нашу редакцију.

Елвир из места Буђево каже да су у јучерашњем дану залутала три пројектила у подручјима у којима се налазе пашњаци и која нису обележена као заштићена зона. Елвир тврди да су два пројектила пала недалеко од села Буђево и тврди да је је у близини било стоке и чобана који су се у тим тренутцима налазили само неколико стотина метара од места на којима су пали пројектили.

Како тврди Елвир Д. један пројектил је пао у подручју села Бороштица, такође недалеко од људи који живе у селу.

„Народ је уплашен, али није бас сигуран коме би могао да се жали“, закључио је Елвир у својем обраћању нашој редакцији.

Још неколико мештана места Угао, потврдило је да је током јучерашњег дана један пројектил пао поред пута Долиће-Угао у месту звано Шехиди, они кажу да је пројектил пао поред пута али на срећу није експлодирао и војска је убрзо након тога склонила пројектил, нико од мештана није хтео званично да прича за наш портал, али су потврдили ове информације.

Ирфан Личина   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар

1 × 3 =