Почетна » ЏИХАДИСТИ ПРЕТЕ СРБИЈИ: Српски градови МЕТА бомбаша самоубица са КОСОВА!

ЏИХАДИСТИ ПРЕТЕ СРБИЈИ: Српски градови МЕТА бомбаша самоубица са КОСОВА!

од admin
0 коментар

Нова, веома озбиљна претња надвила се над Србијом и другим земљама на Балкану, а то су бомбаши самоубице који лако могу пронаћи своје мете у српским градовима

Нова, веома озбиљна претња надвила се над Србијом и другим земљама на Балкану, а то су бомбаши самоубице који, како стручњаци за безбедност упоозоравају лако могу пронаћи своје мете у српским градовима!

Бујар Авдија, Албанац с Косова и Метохије, разнео се прекјуче бомбом у Ираку и убио 36 људи, пре њега исто је учинио и Бљерим Хета из Урошевца, који је усмртио 50 особа, што је повод да се упали црвени аларм у Србији ради спречавања потенцијалних напада бомбаша самоубица!

Попут ове двојице, бивших војника ОВК, верује се да се скоро две стотине особа са Косова налази у Сирији и Ираку, од којих се већина бори на фронту, док су неколико десетина ИСИС и Ал Каида регрутовали за обуку.

Foto: Profimedia/AFP

Професор Милан Пашански каже за Наше новине да бомбаши самоубице могу бити изузетна безбедносна претња и за Србију!

Професор Факултета за безбедност Зоран Драгишић каже да ова претња постоји од 1992. године, од рата у Босни и Херцеговини.

– Стручна јавност на то упозорава већ две деценије. Али оно што се нама дешава у последње време јесте одлазак великог броја људи у исламске државе, а то те претње интезивира.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар