Почетна » Још један Симоновић има притужбе на рад Жиг инфа

Још један Симоновић има притужбе на рад Жиг инфа

од admin
0 коментар
bsimonovic

Бојан Симоновић је пре него што је дошао на радно место у ЕДБ у Гроцка, радио је као читач струје, односно на месту очитавања потрошње електричних бројила. Успутно је „добио“ диплому Факултета за пословни менаџмет. Према тој диломи, Бојан Симоновић је студије завршио у року од годину дана. Након што се дошколовао, стриц (Драгољуб Симоновић) га запошљава на место координатора у ЕДБ-у Гроцка. Пре око годину дана, налази се на пословима „сарадника за сервисирање мерних уређаја“ при ЕДБ-у Младеновац, погон Гроцка.

Када су исцрпљени сви ресурси притисака, Бојан Симоновић је решио да Жиг инфо провери како „ради када нема струје“, као и дозволе за рад новинара ове Медијске куће.

Наиме, Бојан Симоновић се обратио у два наврата Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у којем тражи да од инспекције да се испита више навода који су за њега, како наводи, ван Закона.

Допис Бојана Симоновића:

bsimonovic

Медијски центар „Жиг Инфо“, односно засутпник Жељко Маторчевић се одазвао инспекцијском надзору Министарству рада и приложио тражену документацију. Констатовано је да Медисјки центар „Жиг Инфо“ функционише као УНС и НУНС те пријава Бојана Симоновића нема основа, односно инпектор рада констатовао је да сходно члану 2 и 268 Закона о раду нема основ за вођење поступка.

 

За Жиг инфо:
Зоран Лалић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

five + 19 =