Почетна » Министарство финансија: Исплата 100 евра почиње 1. јуна, пријаве онлине или позивом

Министарство финансија: Исплата 100 евра почиње 1. јуна, пријаве онлине или позивом

од admin
0 коментар

 

„Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона“, објавило је Министарство.

Како се наводи, контакт центар почиње са радом 15. маја, а пре тога биће објављен број телефона на који грађани могу да се јаве.

Приликом пријаве остављаће се име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке на у којој имате рачун или где ће бити отворен наменски рачун.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Право на 100 евра помоћи из Пакета мера има око 5,5 милиона грађана Србије. Министарство финансија омогућиће свим грађанима који имају право на овај износ, и желе да новац добију, да се за њега пријаве електронским путем преко портала Управе за трезор, или путем телефона. Број телефона биће објављен пред 15. мај када почиње да ради контакт центар. Приликом позива или онлајн пријаве биће неопходно да оставите име и презиме, број личне карте и матични број, као и име банке у којој већ имате рачун, или у којој желите да вам наменски рачун буде отворен.

Објава коју дели Министарство финансија (@ministarstvo_finansija) дана

Милош Ђошић  Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар