Почетна » Одузето гориво држава поклања општинама Сопот и Гроцка

Одузето гориво држава поклања општинама Сопот и Гроцка

од Други Пишу
0 коментар

Министар трговине Томислав Момировић изјавио је данас да ће Влада Србије уступити три тоне бензина и три тоне дизела општини Сопот „као део континуираног ангажмана у подршци локалном развоју“, саопштило је ресорно министарство.

Он је додао да је Сектор тржишне инспекције Министарства трговине је кроз недавне инспекцијске надзоре одузео значајне количине горива које ће бити преусмерене градским општинама Сопот и Гроцка.

„Нафта и бензин биће искоришћени за свакодневне активности, било да је реч о функционисању јавног превоза, одржавању комуналне инфраструктуре или подршци локалној привреди и људима који живе од пољопривреде“, рекао је Момировић.

Он је истакао да тај гест није само израз подршке, већ и одраз посвећености Владе Србије јачању локалних заједница широм Србије и да представља још један пример солидарности и сарадње.

„Верујем да је сваки вид подршке локалним заједницама корак ка јачању националне економије. Верујем у потенцијал општине Сопот и радујем се наставку наше сарадње како бисмо заједно остварили још веће успехе у правцу јачања квалитета живота грађана“, рекао је Момировић.

Foto: Pixabay/DeltaMike

ФоНет/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар