Почетна » „Потичем из богате породице која не калкулише“: Бизарна сцена током обиласка продавница, министра Момировића увредило новинарско питање о штедњи

„Потичем из богате породице која не калкулише“: Бизарна сцена током обиласка продавница, министра Момировића увредило новинарско питање о штедњи

од Други Пишу
0 коментар

Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж посетили су данас један од малопродајних објеката у Београду у оквиру промоције акције „Најбоља цена“ у којој је снижена цена 81 врсте трговинских производа. Екипа портала Н1 поставила је министру питање о штедњи, а договор који је уследио је помало бизаран.

Наиме, новинар Н1 упитао је министра Момировића како он штеди и да ли је ова инфлација утицала и на њега. Међутим, министар је ово питање схватио као провокацију, истичући да је питање иронично.

„Питање је до краја је иронично, испод, чак, и вашег нивоа. Вама је јасно да ја потичем из једне богате породице која не калкулише и није толико фокусирана да уштеди кад су овакве акције. То сви знају. Ја сам овде дошао као министар трговине да промовишем једну акцију која је од великог значаја за све наше грађане. Акцију на коју сам ја лично јако пуно, јако дуго и јако пажљиво радио“, рекао је Момировић.

Претходно, Момировић је рекао да је акција „Боља цена“, која је претходно била актуелна, доста слична новој, али да данас започета акција обухвата доста већу палету поизвода и веће попусте.

„Када причамо о најосновнијим животним намирницама, имамо најниже цене у региону, а вероватно и у Европи. Желимо да дамо подршку грађанима, знамо да је септембар традиционално најосетљивији месец, деца крећу у школу и трошкови расту“, рекао је Момировић.

Председник ПКС Марко Чадеж наводи да је ово један од најбољих и најиновативнијих облика сарадње државе, Владе и привреде.

Од данас па до краја октобра грађани ће у оквиру акције „Најбоља цена“ по ценама које су повољније од акцијских, у 2.500 малопродајних објеката, моћи да купе 81 врсту производа. Реч је о прехрамбеним и производима за личну хигијену, као и производима кућне хемије. Просечно снижење износи 26,82 одсто и оно ће домаћинствима омогућити уштеду од 8.000 до 22.000 динара.

Tomislav Momirović „Najbolja cena“ Foto:TANJUG/ TANJUG VIDEO

Тањуг, Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар