Почетна » „С ТРИ ФЛАШЕ ДО ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА“ Повећано богатство председника СГО Гроцка

„С ТРИ ФЛАШЕ ДО ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА“ Повећано богатство председника СГО Гроцка

од admin
0 коментар

Ако се узму у обзир подаци Агенције за борбу против корупције, по којој су сви носиоци јавних функција дужни да пријаве своју имовину, испада да је Стефан Дилберовић за 2- 3 године свог „ангажовања“ у ГО Гроцка успео да обезбеди себи куповину грађевинског плаца од 28,7 ари.

Према тим подацима Дилберовићева плата је негде око 850 евра. До 30.06. 2016. Године он није имао никакве штедне улоге а такође није имао ништа у свом власништву.

mart

30.06.2016 године Дилберовић предаје извештај Агенцији у коме наводи да је постао власник грађевинског земљишта 28, 7 ари, стечене куповином . Цена грађевинског земљишта на територији ГО Гроцка, у зависности од локације, износи у просеку око 1 000 евра по ару.

jun

Садашњи председник Скупштине ГО Гроцка, Стефан Дилберовић је показао да ипак марљивим радом може да се успе. Реципрочном вредношћу плата-цена плаца, испада да Дилберовић ових пар година колико је на функцији је целу своју плату стављао „у штек“.

Подсетимо се, Дилберовић је признао да је плаћао и приватан стан у износу од 100 евра на месечном нивоу. Када на то додате барем комуналне услуге (стују, воду, смеће…), цена закупа стана се повећава на минимум 200 евра. Према пријављеној плати (без трошкова за храну, одећу и слично) Дилберовићу је остајало максимум 600-650 евра од својих примања.

 

За Жиг Инфо:

З. Ж

Можда ти се свиди

Оставите коментар