Почетна » ФАЈТ ДИРЕКТОРА Данин брат се бије за службени ауто!

ФАЈТ ДИРЕКТОРА Данин брат се бије за службени ауто!

од admin
0 коментар

Туча директора око привилегија! У борби за превласт је изгледа све дозвољено па су се тако директор хотела „Славија“ Веселин Јовићевић и његов заменик Горан Караџић покачили око коришћења службеног аутомобила.

Како би један другоме напакостили, Караџић је скинуо таблице с возила, а Јовићевић га је због тога пријавио полицији!

Инцидент се збио прошлог петка, када се Караџић вратио с годишњег одмора и улетео право у гаражу хотела и својеручно скинуо регистарске ознаке. Чим је то чуо, Јовићевић је позвао полицију, али му је одговорено да они не могу да се мешају у личне сукобе.

УКИНУО ПРИВИЛЕГИЈЕ

Разлог за овакав Караџићев поступак је то, како незванично сазнајемо, што му је Јовићевић, кадар СПО и брат од ујака Данице Драшковић, укинуо све привилегије које и сам користи, попут службеног аутомобила или пословних ручкова на рачун фирме. Он је постављен пре две године као кадар СНС да контролише Јовићевића, али га овај отад малтретира. Караџићу је дозлогрдило, рекао је Јовићевићу да онда ни он не може да користи службено возило. Аутомобил опел вектра је више месеци стајао нерегистрован у гаражи, а Јовићевић је искористио прилику када је Караџић отишао на одмор, регистровао га и користио чак и у приватне сврхе, каже извор из овог предузећа.

– Караџић је заменик само на папиру, Јовићевић му је одузео сва овлашћења, прави од њега пајаца и то је почело много да му смета. Човеку нико ништа не може, да ли због Данице или нечег другог не зна се тачно. Углавном, јављено му је да је ауто две ноћи био паркиран испред директорове зграде. Побеснео је, прекинуо одмор и скинуо таблице како овај не би могао да га вози – открива извор Српског телеграфа.

ФИЗИЧКИ ОКРШАЈ

Да је до инцидента дошло, потврдио је и сам Јовићевић.

– Тачно је да их је скинуо, због чега сам га лично пријавио полицији, а случај је сада прослеђен у тужилаштво. Такво понашање у радном колективу је недопустиво – кратко је поручио Јовићевић.

Како наводи, инциденту није претходио никакав сукоб који би Караџића нагнао на овакав потез.

– Он и ја уопште не разговарамо већ дуже време. Њега питајте због чега је то урадио. Али како их је скинуо, тако ће их сам и наместити – наводи он.

Иначе, Јовићевић и Караџић имају историју лоших односа. Прошлог новембра су чак имали физички обрачун када је после жестоке свађе директор ударио свог заменика који је од силине ударца пао на земљу, после чега га је ударио још неколико пута док је лежао. Караџић је потом завршио у Ургентном центру, где су му саниране повреде.

Радници на улици, Дана у гаражи

Да дирекрор Јовићевић држи до привилегија, најбоље говори и то да је за себе и своју рођаку Дану Драшковић, чијом је заслугом и дошао на функцију, обезбедио бесплатно паркинг место, тврде запослени. Како наводе, док они могу да се паркирају само ако има слободних места јер је гаража предвиђена за госте хотела, он ту редовно паркира свој џип даниловградских таблица. Такође истичу и да је супруга лидера СПО скоро пуне две године ту паркирала свој ауди.

 

Јелена Јокановић, Српски Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар