Почетна » Гаси се једна од најпопуларнијих Гугл апликација

Гаси се једна од најпопуларнијих Гугл апликација

од admin
0 коментар

Гугл је најавио да ће се 24. фебруара заувек угасити Гоогле Плаy Мусиц апликација. Ова апликација за пуштање музике, прављење листа и стриминг нудила је претплату и у Србији и била је једна од омиљених апликација на Андроид телефонима.

Због доласка YоуТубе Мусиц, YоуТубе Премиум и других YоуТубе апликација дошло је и време да се поздравимо са Плаy Мусиц апликацијом, која ће бити интегрисана у поменуте YТ апликације. То значи да сте одмах у могућности да YоуТубе апликацију користите за пуштање музике на телефону, организацију фајлова и фолдера, прављење листа и стриминг музике. YТ апликација је у предности, јер омогућава и стриминг видеа или чак и преузимање видео нумера.

“Ако још увек нисте испробали YоуТубе Мусиц, видећете да изгледа мало другачије од Гоогле Плаy музике, али знајте да га је направио исти тим уз исту посвећеност. Нуди и више од 65 милиона званичних песама, албума и плејлисти, као и многе функције, које волите и које очекујете од Гоогле Плаy музике“, објавио је Гугл након најаве о гашењу Гоогле Плаy Мусиц.

Како се пребацити

Пребацивање траје неколико тренутака. Потребно је отворити YоуТубе Мусиц, након што преузмете ту апликацију из Плаy продавнице и сачекајте да вас апликација сама пита да ли желите да пренесете сав садржај из Плаy Мусиц апликације у њу. Кликните да желите и то је то, ваша фонотека ће брзо бити у новој апликацији.

Такође, Гоогле Плаy Мусиц апликацију биће могуће избрисати са телефона након следећег већег ажурирања софтвера Андроид телефона (ако произвођач уређаја одлучи да вам испоручи тај упдате, који није обавезан), али ће се у њему тада појавити Гоогле YоуТубе Мусиц, која неће моћи бити избрисана.

Ово је на крају добра ствар за кориснике, јер је YоуТубе Мусиц боља и лепша апликација, са нижом ценом месечне претплате, а нуди већу библиотеку песама, укључујући и готово све домаће (спотове) икад стављене на YоуТубе. Ту је и промоција за до четири месеца бесплатног слушања, у зависности од тога да ли сте већ имали неку промоцију на Гоогле Плаy Мусиц и на ком телефону слушате музику.

Претплата на YоуТубе Мусиц у Србији је 629 динара.

Мондо/Нова

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

8 − two =