Почетна Друштво ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА Ево како црногорски Телеком „помаже“ угроженима у Непалу

ХИТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА Ево како црногорски Телеком „помаже“ угроженима у Непалу

од admin
0 коментар

Вест да се Црногорски Телеком придружио се акцији помоћи Непалу одлуком да не наплаћује позиве ка и из ове земље изазвала је салве подсмешљивих коментара на друштвеним мрежама, а убрзо је настала и Фејсбук група под називом „Црногорци у Непалу“.

Црногорски Телеком придружио се хуманитарној акцији своје матичне компаније, Дојче Телеком групе и одлучио да Црногорцима не наплаћује позиве ка Непалу, као ни роминг услуге из Непала, након разорног земљотреса који је задесио ову земљу крајем априла.

Црногорски Телеком се придружио хуманитарној акцији чланица Дојче Телеком групе, у пружању помоћи становништву Непала, које је недавно погођено катастрофалним земљотресом. Телеком неће наплатити позиве из фиксне мреже као и позиве и смс из мобилне мреже (постпаид и препаид), из Црне Горе ка Непалу, као и роаминг позиве из Непала који остваре корисници који евентуално пружају помоћ на терену.

Међутим, ова акција је, претежно на друштвеним мрежама, окарактерисана као бесмислена, а изазвала је и велики број негативних коментара.

Неки од коментара испод објаве црногорског Телекома о хуманитарној помоћи
Инспирисана хуманитарном акцијом Телекома настала је и Фејсбук страница „Црногорци у Непалу“ на којој се наводи да има за циљ да „широј јавности представи бројност црногорских држављана у Непалу“.

„С ким год сам се чуо, нико није заспива’ од телефона… зову људи, мајка ми полуђе“, „Мој брат од тетке अशोक, с мајчине стране од срца се захваљује на овако великодушној помоћи“, само је један од духовитих коментара на овој Фејсбук страници.

Подсетимо, у разорном земљотресу који је 25. априла погодио Непал живот је изгубило неколико хиљада људи, а велики број земаља света упутио је хуманитарну помоћ овој држави.

А.Б.  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар