Почетна » ХОЋЕ ЛИ НЕКО КАЗНИТИ ОВОГ МАНИЈАКА? Аутопревоз Кикинда ЋУТИ, полиција НЕ РЕАГУЈЕ

ХОЋЕ ЛИ НЕКО КАЗНИТИ ОВОГ МАНИЈАКА? Аутопревоз Кикинда ЋУТИ, полиција НЕ РЕАГУЈЕ

од admin
0 коментар

Редакција Телеграфа јуче и данас није успела да дође до надлежних у компанији „Аутопревоз Кикинда“ како би добила одговор да ли ће бахати возач сносити одговорност за свој поступак

Нико од надлежних још увек није реаговао на бахату вожњу возача аутобуса “Аутопревоз Кикинда” који се на путу Београд – Зрењанин, када је претицао колону возила, замало није закуцао у аутмобил марке “рено”, чији је возач морао да излети са пута како би избегао судар.

Редакција Телеграфа јуче и данас није успела да дође до надлежних у компанији “Аутопревоз Кикинда” како би добила одговор да ли ће возач који је грубо прекршио саобраћајна правила и угрозио животе путника у аутобусу, као и оних у аутомобилима из супротног смера, сносити одговорност.
На нашу молбу да јуче разговарамо са неким од надлежних добили смо одговор да директор “Аутопревоза” није тренутно у канцеларији, те да зовемо за пола сата. После пола сата добили смо исти одговор, али да се јавимо “мало касније”. После још једног сата љубазна секретарица је записала број нашег новинара и обећала да ће га директор ускоро назвати.
Како ни до касних поподневних сати још увек нисмо примили позив директора одлучили смо да још једном позовемо, али је одговор поново био да није ту.

Полиција такође још увек није реаговала на шокантан снимак који смо јуче објавили и на коме се види да је трагедија избегнута само захваљујући пукој срећи.

Погледајте снимак:

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар