Почетна » Ива Ђилас: Наводи медија о насиљу у нашој породици апсолутна неистина

Ива Ђилас: Наводи медија о насиљу у нашој породици апсолутна неистина

од admin
0 коментар

 

„Драган је био брижан супруг и нежан отац, какав је и данас. Сви који га познају знају колико је посвећен и нашој деци и ћеркама из првог брака. Дужна сам да се обратим јавности због истине, јер у нашој породици никада није било физичког насиља, али и због будућности наше малолетне деце која ће једног дана ово читати у новинама“, навела је Ива Ђилас у писаној изјави.

Навела је да је њихов развод био тежак „зато што је дошао после велике љубави“ и да су у „афекту некада спремни да кажу и оно што не мисле и оно што се није догодило“.

„Из развода који је био на моменте турбулентан и десио се у време када су нас људи под утицајем медија вређали по улицама, изашли смо као зрели људи посвећени деци којој пружамо максималну љубав. Иако смо разведени, подржавамо једно друго у пословима којима се бавимо“, написала је Ива Ђилас.

Она је навела да су заједно са децом били у првој и многим каснијим београдским протестним шетњама и истакла да се не боре само да њихова деца, која трпе због неистина које се изговарају о њиховом оцу живе у овој земљи, већ да у бољој земљи живе сви.

 Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eight + 5 =